Bel Group

 

Bel Group je francosko družinsko multinacionalno podjetje, katerega začetki segajo v leto 1865. Skladno s svojo filozofijo, prinašati potrošnikom nasmeh skozi užitek in korist, pri Bel-u izdelujejo edinstvene, zabavne, okusne ter praktične sire, ki so postali sinonim za zdrav vendar vseeno okusen obrok.Mini Babybel® Original


Odkrijte Mini Babybel®

Zabavno za odpreti, zabavno za pojesti! Le povlecite jeziček, da razkrijete najbolj okusen sirček na planetu. Mini Babybel® je narejen iz 98 % mleka (in 100% zabave!) ter je bogat s kalcijem. Radi ga imajo vsi, tako otroci kot odrasli.


Lastnosti:

  • naravni poltrdi sir izdelan iz pasteriziranega mleka,
  • vsebuje VELIKO kalcija,
  • brez dodanih barvil in arom.

 
Ste vedeli, da samo en Mini Babybel® vsebuje enako količino kalcija kot kozarec mleka?
The Laughing Cow® Original

The Laughing Cow® (slo: Smejoča krava) je najbolj znan sirni namaz na svetu. 


Ta Bel-ova zgodovinska znamka je bila rojena v francoski tovarni Léon Bel leta 1921 in je pomenila revolucionarno novost za potrošnike. Prvič je bil topljen sir na voljo v posameznih trikotnih porcijah, ki so zahvaljujoč edinstvenem pakiranju v aluminijasto folijo preproste za uživanje ter prenašanje.

 

The Laughing Cow® je odličen vir kalcija, zaradi česar je kot nalašč za zabaven prigrizek za staro in mlado.

 


Sir The Laughing Cow® je priročen za uporabo, zabaven, finega kremastega okusa……ter narejen z nasmehom!
Topljeni sir Kiri®

 

Prvi sir oblikovan posebej za otroke.


Kiri je slasten in zabaven otrokov sopotnik! Praktične majhne kockaste porcije, izdelane iz edinstvene kombinacije mleka in smetane, so odličen del uravnoteženega obroka in spodbujajo rast otrok z zagotavljanjem kalcija ter pomembnih vitaminov. Mali sladokusci ga lahko uživajo vsak dan, bodisi namazanega na kruh ali preprosto kot prigrizek.


Kiri vedno ponuja slastne sirne namaze, ki so odgovor na želje vsake mame po zagotavljanju obroka brez sladkorja svojim otrokom.


Tako mehak, tako bel, tako kremast…otroci se bodo zaljubili v Kiri®!