Zgodovinski mejniki


V podjetju smo ponosni na dosežke, ki potrjujejo pravilno usmerjenost našega delovanja. Naj vam predstavimo tiste izmed njih, ki še posebej izstopajo:Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 z vizijo ponuditi slovenskim potrošnikom prehrambene izdelke priznanih evropskih proizvajalcev. Istega leta smo podpisali prvo pogodbo o distribuciji izdelkov proizvajalca Zott, ki smo jih uspešno tržili do leta 2007. 

Kmalu smo postali tudi partnerji priznanih evropskih proizvajalcev, kot so: Südmilch (današnja FrieslandCampina), Jermi, Bauer, BMI, Lactalis, Loidl, Frischpack, ...

Konec leta 2004 smo zgradili nov logistični center s tehnološko modernim skladiščem hlajenega blaga.


Od leta 2007 imamo v Ajdovščini dislocirano enoto in skladišče, iz katerega oskrbujemo celotno območje severne in južne Primorske. V tem letu se nam je pridružil tudi proizvajalec mlečnih izdelkov Frischli in proizvajalec svežih paštet Polca.


Zaradi širitve poslovanja smo leta 2009 zgradili skladišče zamrznjenega blaga.


Celovito zaključen logistični center nam zagotavlja upravljanje najkakovostnejših storitev in neoviran nadaljnji razvoj podjetja.

 

 

 


V letu 2010 smo sklenili pogodbo o prevzemu distribucije priznane blagovne znamke peciv Mulino Bianco italijanskega podjetja Barilla. Razširili smo tudi ponudbo svojega dolgoletnega partnerja FrieslandCampina z novo blagovno znamko na slovenskih trgovskih policah, Landliebe ter obogatili našo ponudbo z jajčnimi proizvodi avstrijskega proizvajalca ProOvo.


Za doseganje še učinkovitejših in kakovostnejših storitev smo leta 2011 uvedli nov informacijski sistem za vodenje in upravljanje logističnega poslovanja, s katerim dosegamo vrhunsko zanesljivost in preglednost celotne oskrbne verige.


V letu 2012 smo pričeli sodelovati z multinacionalko Mondelēz (Kraft Foods) na področju prepakiranja njihovih blagovnih znamk (čokolade Milka, biskviti Barni) in litovskim sirarjem AB Žemaitijos Pienas.


V preteklem letu 2013 smo naši ponudbi dodali še izdelke danskega mlekarskega koncerna Arla Foods, nemškega proizvajalca pijač MBG ter jo letos zaokrožili z odličnimi siri francoskega Bel Group-a in šunkami nizozemskega Pauli-a.

 


Predstavljena zgodba seveda še ni zaključena, prav nasprotno, vsak dan pletemo njeno nadaljevanje, ki prinaša nove izzive in dosežke.


Sčasoma smo s trdim delom postali eden največjih specializiranih ponudnikov prehrambenih izdelkov v Sloveniji in na tem mestu želimo ostati tudi v prihodnje.


Novo!

Sadni jogurt Bauer

- iz svežega mleka
- brez konzervansov
- brez želatine


S pečatom o jamstvu
kakovosti Bauer!